Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto

Kauneuspalvelut

Kauneuspalveluiden alta löydät kampaamot hääkampausta varten, meikkitaiteilijat, kauneushoitolat sekä parturit. Lisäksi häitään varten ultra kuntoon haluaville listaamme myös hammashoitoa tarjoavat yritykset hampaiden puhdistusta ja valkaisua varten. Kuntoilun alta löydät kuntosalit, mikäli haluat treenata trimmimpään kuntoon häitä varten. Kylpylät tarjoavat rentoututtavia hoitoja.

 

Hääkampaukset (21/- )

Häämeikkaukset (28/- )

Kampaus ja -meikki kotikäyntinä (4/- )

Parturit (9/- )

Kynsistudiot (11/- )

Kauneushoitolat (19/- )

Kylpylät (5/- )

Hammashoitoa (7/- )

Kuntoilu ja painonhallinta (5/- )

 
Powered by Sigsiu.NET

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2016 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.

WWW-sivut: Waumedia