Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto


Hääjuhla

Hääjuhlan järjestäminen on usein yksi eniten aikaa vievistä häävalmisteluista. Olemme keränneet hakemistoomme parhaimpia hääjuhlapaikkoja. Juhla-tilat ja palvelut kategoriasta löydät kaiken kattavaa juhlapalvelua tarjoavat yritykset. Mikäli haet hieman erikoisempia juhlatiloja on nämä listattu erikoisjuhlatilojen alla. Erikoisjuhlatila lista sisältää mm. Suomen kauniita linnoja ja kartanoita.

Työtänne helpottaksemme olemme pyytäneet juhlatiloja tarjoavia yrityksiä listaamaan itsensä mikäli he sallivat ulkoisen catering (pitopalvelun) käyttämisen. Kun juhlatila joka sallii ulkoisen pitopalvelun on löytynyt, voittekin hakea sopivan pitopalvelun tarjoajan hakemistostamme.

Hääkakku sisältyy usein juhlapaikkojen menukokonaisuuteen, mikäli haluatte kuitenkin jotain erikoisempaa löydätte konditorimestarit Hääkakut hakemistosta. Kotona järjestettäviin tai ns. tyhjään tilaan järjestettäessa astioita ja kalusteita vuokraavat yritykset löydätte täältä.

Lastenvahdit häihin tai hääseurueen avuksi - löydä paikkakuntasi lastenvahtien yhteystiedot hakemistostamme.

Juhlatilat ja -palvelut (100/- )

Juhlatilat ja -palvelut

Erikoisjuhlatilat (47/- )

Erikoisjuhlatilat

Juhlatilat (oma catering) (28/- )

Juhlatilat (oma catering)

Pitopalvelut (55/- )

Pitopalvelut

Juhlajuomat (5/- )

Juhlajuomat

Hääkakut (33/- )

Hääkakut

Hääkakunkoristeet (23/- )

Hääkakunkoristeet

Juhlakattaus: Astiavuokraus (25/- )

Juhlakattaus: Astiavuokraus

Juhlakattaus: Lautasliinat (9/- )

Juhlakattaus: Lautasliinat

Telttavuokraus (10/- )

Telttavuokraus

Lastenhoitajat (5/- )

Lastenhoitajat

 
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia