Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Stilissima

Stilissima

Stilissima
Katso kartalla Runeberginkatu 42
00260 Helsinki
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Puhelin: 09-4361019

Kauneimmat morsiuspuvut kansainvälisten suunnittelijoiden kokoelmista!

Stilissiman valikoimissa on upeita morsiuspukuja maailmankuulujen suunnittelijoiden kokoelmista kaikissa hintaluokissa. Meiltä löydät hyvän valikoiman edullisia iltapukutyylisiä morsiuspukuja, joista voit helposti tuunata mieleisesi puvun sekä upeita design-luomuksia ainutkertaiseen juhlaan. Nettisivuiltamme www.stilissima.fi löydät kuvia suurimmasta osasta valikoimaamme.

Nettisivuilla esiteltyjen pukujen lisäksi valikoimissamme on aina runsas määrä uniikkipukuja, joista useat löytävät ottajansa ennen kuin ne ehtivät päivittyä nettisivuillemme. Uutuuspukuja vuoden ympäri Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti ja liikkeeseen saapuu uusia pukuja muutamien viikkojen välein. Kauttamme voi tilata myös sellaisia malleja, joita ei ole liikkeessä heti saatavana tangossa oikeassa koossa. Myymme myös mielellään pukuja heti mukaan otettavaksi. Tilausajat vaihtelevat toimittajan mukaan, keskimääräinen toimitusaika on noin 3 - 4 kuukautta. Säilytämme myös tarvittaessa meiltä ostettuja normaalihintaisia morsiuspukuja ilmaiseksi.

Vuonna 2011 liikkeessämme on myynnissä morsiuspukuja seuraavilta merkeiltä: White 1, Romantica, True Bride, Cosmobella, Demetrios, Eternity Bride, Agnes, Art Couture, Cymbeline, Mariees de Paris, Bella - Paris, Veromia, D’Zage. Upeat iltapukumme tulevat Manon Fashionilta, Jim Hjelmiltä, Lazarolta, True Promilta, Alycee Designsilta ja Alvina Valentalta.

Olemme kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettuja jälleenmyyjiä ja pukumme ovat aitoja designpukuja. Blogissa esittelemme tuoteuutuudet ja uusimmat trendit Stilissiman omasta blogista saat ensimmäisenä tiedot tuoteuutuuksista, alennuskampanjoista ja muitakin vinkkejä häiden järjestämiseen. Tutustu blogiin täällä http://stilissima.helmiblogit.mtv3.fi/

Asusteet tekevät juhlan

Meiltä saat edullisesti juhlaasi tarvittavat asusteet, hiuskoristeet, tiarat, hunnut, kengät ja viitat. Myymme myös edullisia morsiuspukujen säilytykseen suunniteltuja pukupusseja.

Kengät haluamassasi sävyssä

Ammattitaitoinen kenkien värjäyspalvelumme sävyttää haluamasi Rainbow Club, Rainbow Couture ja Else-kengät haluamaasi sävyyn. Tällä hetkellä värjäysstudiomme valmiissa väreissä löytyy yli 500 valmista sävyä ja uusia värejä tehdään tarpeen vaatiessa. Meiltä löydät myös Suomen laajimman valikoiman värjättäviä hää- ja juhlakenkiä kokoihin 35 – 43.

Sähköinen asiakaspalvelumme vastaa nopeasti

Halutessasi voit tiedustella lisää liikkeemme palveluista sähköpostilla, vastaamme mielellämme valikoimaamme tai palveluitamme koskeviin tiedusteluihin. Voit myös varata sovitusajan kätevästi sähköpostilla. Vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista. Muistathan varata sovitusajan! Laajempi esittely liikkeemme valikoimista osoitteessa www.stilissima.fi. Varaathan sovitusajan sähköpostitse tai puhelimella!


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia