Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Makujen sinfoniaa suunnittelemassa
Hääopas - Hääjuhla

Klaus K:n leipurin, hääkakkutaituri Juhani Oraksen, normaali työpäivä alkaa jo kello 2.00 aamulla – jolloin me muut olemme unten mailla! Juhani vastaa Klaus K:n ravintoloiden sekä juhlatilojen leivistä, leivonnaisista ja kakuista. Hänen käsissään valmistuvat niin tavalliset sokerileivonnaiset kuin erikoisruokavaliota noudattavien herkut -tuoreet gluteenittomat, usein pähkinäpohjaiset, laktoosittomat sekä sokerittomat herkut. Erikoisruokavaliota noudattaville Oras kertoo valmistavansa yleensä oman leivoksen, joka noudattaa hääkakun näköä ja mallia mahdollisuuksien mukaan. Maalaishäihin tai varttuneempaa väkeä varten Juhanin käsissä muovautuvat hääkakkujen lisäksi yhtä helposti niin pullakranssit kuin herrasväen pikkuleivätkin.

hkakku_1.4

Jos juhlat järjestetään Klaus K:ssa, tapaa Juhani Oras morsiusparin ennen juhlaa ja suunnittelee yhdessä parin kanssa häiden teemaan sopivan kakun. Juhani kehottaa pareja olemaan avoimia ja kokeilemaan jotakin uutta – näin saadaan luotua yksilöllinen hääkakku, joka erottuu muiden juhlien perinteisistä kakuista. Vaikka Juhani mielellään suunnitteleekin maistuvia makuja, on kuitenkin toivottavaa, että pari on miettinyt etukäteen omia mieltymyksiään. Pyyntöä ”haluamme tarjota kakkua hääjuhlassa” on vaikea toteuttaa, sillä maku- ja  koristeluvaihtoehtoja on rajattomasti. Hääkakku voi noudattaa esimerkiksi vuodenaikojen mukaista teemaa, muuta hääjuhlaan liittyvää teemaa tai hääparin omia mieltymyksiä. Keväthäihin tai vihreään teemaväriin sopii esimerkiksi  limemoussekakku. Juhani muistelee valmistamaansa lakkasuklaakakkua; morsiamen suosikki oli lakkakakku ja sulhasen suklaakakku, kompromissiksi hääkakusta tuli ”hääparin makuinen” lakkasuklaamoussekakku. Vaikka vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, perinteistä kinuskikakkua ja mansikkakakkua kysellään yhä paljon.

hkakku_5.1

Jännittävämpää makujen sinfoniaa voi odottaa, kun suklaamoussekakku piilottaa sisälleen limemoussekakkua. Lime tuo yllättävän ja virkistävän maun täyteläisen suklaan rinnalle. Herkullista makunautintoa saadaan myös yhdistämällä  mango ja Baileys samassa kakussa.

     hkakku_4.1

Juhani herätteleekin miettimään, miksi kakun tulisi olla aina yhtä makua? Miksei vieraille voisi tarjota useampaa makumaailmaa? Miten olisi kirpeä limemoussekakku yhdistettynä kolmen suklaan kakkuun sekä vielä vadelmamoussekakun rinnalle? Tämä jos mikä on makujen ja värien sinfoniaa kirpeän limen yhdistyessä täyteläiseen suklaaseen ja raikkaaseen vadelmaan!

                 hkakku_2.1

Koristeeksi Juhanin kakut saavat vaikka syötäviä kukkia tai morsiusparin valitseman hääkakunkoristeen. Kakunkoristetta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota koristeen painoon, sillä moussekakut eivät kestä painavia koristeita – tosin painavammat koristeet voidaan sijoittaa kakkupöydälle hääkakun viereen. Koristeellinen kakku ei tosin erillistä hääkakunkoristetta edes kaipaa.

      hkakku_1.1

Hääjuhlan tarjoilusta vastaavalta kannattaa aina tiedustella mitä mahdollisuuksia hääkakun makuvalinnoissa on – ja mielikuvitus mukaan hääkakkua suunniteltaessa. Siten saatte häihinne oman näköisen ja makuisen kakun, jota on kiva muistella vielä vuosien jälkeen – tai vaikka joka vuosi hääpäivänä!  

             hkakku_3.2

Hääkakkujen tekijöitä ja hääkakunkoristeita myyvät liikkeet löydätte Hääpalveluhakemistostamme.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia