Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.

Ajankohtaista yrityksille

Nordic Revenue Forum

Suomen ensimmäinen tuottojohtamisen tapahtuma Nordic Revenue Forum järjestetään Turussa 20.4.2018. Tapahtuma on erityisesti kokous- ja juhlatilojen omistajille ja päälliköille, alan myynnin- ja markkinoinnin sekä tuottojohtamisen päälliköille. 

Suomen ensimmäinen HoReCa-alan tuottojen johtamisen tapahtuma. Tervetuloa Turkuun kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tapaamaan ja keskustelemaan kollegoiden kanssa. Valitse "After Work"-ohjelmastamme valintanne mukaan: The Voice of Finland finaali dinner&show tai Turku FOOD Tour.

 LIPUT

 

Lue lisää...
Esittelysivun luominen on nopeaa ja helppoa

Ilmoittautuminen Morsiuspari Palvelut yhteistyökumppaniksi ilmaista ja helppoa!

1- Lisää yrityksesi tiedot kätevästi valitsemalla "Lisää yrityksesi tiedot" Yrityksille valikosta. Täytä yrityksen yhteyshenkilön yhteystiedot (ei julkaista), yrityksen yhteystiedot morsiuspareille, yrityksen logon ja / tai kuvan sekä kuvauksen yrityksen tuotteista tai palveluista. Yrityksen esittelysivu voidaan lisätä enintään viiteen (5) palvelukategoriaan.

2- Klikkaa "Lähetä" ja tiedot tallentuvat sivuston ylläpitäjälle, tiedot julkaistaan normaalisti viikon sisällä.

3- Odota vahvistusta yrityksen hyväksymisestä hääpalveluhakemiston jäsenyritykseksi.

4- Ole valmiina vastaamaan morsiusparien yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin!

Klikkaa tästä ja pääset lisäämään yrityksesi tiedot Morsiuspari sivuston palveluhakemistoon. Kun olet lisännyt yrityksesi valitsemiisi palvelukategorioihin, saat normaalisti viikon sisällä vahvistuksen mikäli yrityksenne on hyväksytty sivuston Hääpalveluhakemiston jäseneksi. 

Jäsenyrityksen on hyväksyttävä käyttöehtosopimus ennen kuin yrityksen tiedot voidaan lisätä hakemistoomme. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kävijöiden kommentteja

Olemme keränneet kävijöiltä Hääsuunnittelukyselyn yhteydessä saamamme palautteen. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme ja pyrimme täyttämään kävijöiden ideat kevään kuluessa. Voitte lukea mitä mieltä morsiuspari.fi sivuston kävijät ovat palvelustamme TÄSTÄ.

Yhteystiedot

Lisätietoja palveluistamme saatte ottamalla yhteyttä Media ja Yritys asiakaspalveluumme - vastaamme mielellämme kyselyihinne!

MEDIA JA YRITYSASIAKKAAT
media@morsiuspari.fi | puh. 02-3619 0025

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia