Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Lapponia Jewelryn sydämelliset lahjaideat PDF   Sähköposti
Hääopas - Sormukset ja juhlakorut

Syksyllä 2014 Lapponian tuotevalikoimaan tulee kaksi sydänaiheista hopeakorua. Ensi vuonna 80. syntymäpäiväänsä juhliva professori Björn Weckström antoi suunnittelemalleen kaulakorulle nimen My Foolish Heart, minun oikukas sydämeni. Näyttävä sydämenmuotoinen riipus, jonka pintaa elävöittää Weckströmin koruille tunnusomainen veistoksellinen struktuuri, on pujotettu pitkään Hopeapolku-ketjuun.

Ketjua voi käyttää halutessaan kaksinkerroin, ja riipusosa on myös helppo irrottaa ketjusta ja pujottaa johonkin muuhun ketjuun, nauhaan tai pantaan. Ajan henki suosii tällä hetkellä koruissakin muunneltavuutta ja moni-ilmeisyyttä, ja nuorekkaan My Foolish Heart -korun herättää varmasti kiinnostusta myös Lapponian perinteisen kohderyhmän ulkopuolella. My Foolish Heart -kaulakorua täydentävät samannimiset pienet korvakorut, joissa toistuu riipuksen muoto.

Edesmenneen Lapponia-taiteilijan Poul Havgaardin vuonna 1974 suunnittelema Rakkaudella-kaulakoru (With Love) palaa mallistoon lähes viidentoista vuoden tauon jälkeen. Kookkaan riipuksen satiinimaisen sileän hopeapinnan rikkoo dramaattisella tavalla rosoinen railo, ikään kuin viimeistellystä esineestä olisi lohkaistu iso pala pois. Sydänteema on korussa läsnä, mutta tanskalaiselle Havgaardille tyypilliseen tapaan viitteellisesti, ajatuksille ja tulkinnoille tilaa antaen. Rakkaudella-kaulakorun lisäksi Poul Havgaardin vanhemmasta tuotannosta nostetaan uudestaan mallistoon Tosikertomus-hopeakorvakorut (Her Story), jotka sopivat oivallisesti pariksi kaulakorulle.

My foolish heart -setti

medium_My_foolish_heart_set.jpg

Rakkaudella ja Tosi kertomus - setti

medium_RakkaudellaTosik_set_.jpg

 

Lisätietoja Kalevala Koru Oy

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia