Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Oulussa häihin satsataan 250 euroa enemmän kuin Suomessa keskimäärin
Lehdistö - Lehdistötiedotteet
18.01.2013 10:00

TIEDOTE

Oulussa häihin satsataan 250 euroa enemmän kuin Suomessa keskimäärin

Tammikuu 18, 2013

Jyväskylässä juhlitaan lähes 500 euroa edullisemmin kuin Oulussa

Morsiuspari Palvelut toteutti syys-lokakuussa 2012 Hääsuunnittelukyselyn, jossa morsiuspareilta kyseltiin 50 häiden suunnitteluun liittyvää kysymystä. Kyselyn mukaan häiden kustannuksiin varataan keskimäärin 6,100 euroa, joka on noin 400 euroa vähemmän kuin vuosi sitten. Hääbudjeteissa on paikkakuntakohtaisia eroja. Oulussa hihin satsataan kyselynmiukaan keskimäärin 6,350 euroa kun taas Jyväskylässä 5,880 euroa, joka on alle koko maan keskiarvon. Kysely toteutettiin jo neljännen kerran. Kyselyyn osallistui 875 henkilöä.

Hääillan tarjoiluun panostetaan entistä enemmän kuten myös sulhasen asuihin ja häiden dokumentointiin. Hääillallisen kokonaiskustannus ei kuitenkaan nouse, sillä vieraita kutsutaan keskimäärin vähemmän kuin edellisenä vuotena.

Morsiuspari Palvelut omistaja Hanna Lak kertookin budjettisäästöjen iskeneen mm. hääkutsuihin, somisteisiin sekä hääillan ohjelmaan. Lisäsäästöä morsiusparien hääkustannuksiin saadaan vierasmäärää laskemalla, joka vaikuttaa moneen menoerään. Kyselyn tulokset vahvistavat tämän, sillä tuleviin häihin kutsutaan keskimäärin 86 vierasta, joka on -5% vähemmän kuin vuosi sitten.

Häiden suunnittelun apuna internet jatkaa edelleen tärkeimpänä tiedonlähteenä. Seuraavaksi tärkeimmät tiedonlähteet ovat edelleen internetistä löytyvät Hääpalveluhakemistot sekä tuttujen suositukset. Häälehdet ja häämessut jatkavat samoin viiden kärjessä. Hääblogien tärkeydestä hääsuunnittelun apuna kyseltiin ensimmäistä kertaa ja ne nousivat jaetulle viidennelle sijalle häämessujen kanssa.

Morsiusparien euroista kisataan viikonloppuna mm. Jyväskylässä ja Oulussa. Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 19.-20.1.2013, Jyväskylässä ja Oulun häämessut 20.1.2013, Oulussa. Häämessuja ja –tapahtumia järjestetään eri puolella Suomea helmikuun puoleen väliin saakka.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Morsiuspari Palvelut

Hanna Lak / Toimitusjohtaja

Puh. 02-36190025 | 040-1868409

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

www.morsiuspari.fi | www.minimina.fi

Hääsuunnittelukysely

Morsiuspari.fi -sivusto on toteuttanut Hääsuunnittelukyselyn jo vuodesta 2009. Kysely on ainua laatuaan Suomessa. Kyselyn kattavuus on erinomainen, sillä häitään suunnittelevia henkilöitä on osallistunut kyselyyn vuosittain 700-1500. Viime vuosina on avioliiton Suomessa solminut noin 29,000 paria (Lähde: Väestö- ja kuolemansyytilastot. Tilastokeskus).

Morsiuspari Palvelut

Morsiuspari.fi -sivusto on Morsiuspari Palveluiden vuonna 2009 avaama verkkopalvelusivusto, joka avustaa häitään suunnittelevia morsiuspareja. Sivuston Hääpalveluhakemisto auttaa morsiuspareja ja hääpalveluita tarjoavia yrityksiä kohtaamaan toisensa. Morsiuspari.fi-sivuston Hääpalveluhakemistosta löytyy lähes 700 hääalan yrityksen tiedot ja se on siten Suomen kattavin Hääpalveluhakemisto. Morsiuspari.fi palvelee niin morsiuspareja, hääseuruetta, kuin hääpalveluita tarjoavia yrityksiä.

Morsiuspari.fi-sivuston alkuunpanevana voimana on Morsiuspari Palveluiden toimitusjohtaja Hanna Lak, jolla on lähes 20 vuoden kokemus palvelualalta sekä myynnin- ja markkinoinnin suunnittelusta Suomessa ja ulkomailla. Morsiuspari Palvelut-yrityksen kotipaikka on Turku.

Häämessuja Suomessa

Lisätietoja Suomessa järjestettävistä häämessuista löytyy osoitteessa www.morsiuspari.fi/haamessut


 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia