Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki
Mainospalkki
Muistilista häiden suunnitteluun PDF   Sähköposti
Jäsensivut - Muistilistat
Ennen kuin häitä suunnitellaan ovat useimmat menneet kihloihin. Perinteiden mukaan tulisi järjestää kihlajaiset, joka voi olla pienimuotoinen kahvitilaisuus lähimmälle suvulle ja ystäville. Kun kihloissaolosta on ehditty nauttia hetki, voidaan alkaa miettiä itse häiden järjestämistä ja hääpäivän ajankohtaa.
Lue lisää...
 
Hääpäivän muistilista PDF   Sähköposti
Jäsensivut - Muistilistat
Hääpäivälle on hyvä valmistella muistilista viimeistä yksityiskohtaa myöten. Alla tärkeimpiä hääpäivän asioita listattuna. Oma lista kannattaa tehdä aikatuluineen, jotta hääpäivälle suunnitellut yksityiskohdat eivät unohdu päivän vilskeessä.
Lue lisää...
 
Hääpäivän kuvauslista PDF   Sähköposti
Jäsensivut - Muistilistat

Hääoppaasta löydät lisätietoa hääkuvauksista. Hääpäivän kuvauslistan, johon voit lisätä myös omia ideoita voit ladata tästä.

 

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia