Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Tulevia häätapahtumia, häämessut, häämusiikkikonsertit ja paljon muuta

Suomessa on vuosittain useita häätapahtumia. Lisäämme tietoa tulevista häätapahtumista heti kun tapahtumien päivät ovat varmistuneet.

Häämessukauden avaa tammikuussa Mennään naimisiin! -häämessut Helsingin Wanhassa Satamassa. Tammi-helmikuun aikana häämessuja ja -tapahtumia on lähes joka viikonloppu ympäri Suomea. Kannattaa tutustua Hääpalveluhakemistomme Häämessut listaukseen, josta löytyy lisäksi ulkomailla järjestettävien häämessujentietoja - mikäli satutte olemaan työ- tai lomamatkalla kyseisissä kohteissa.

Häämessujen lisäksi kerromme muista häiden suunnitteluun liittyvistä tapahtumista, kuten kirkkojen häämusiikkikonserteista ha häätanssikursseista. 

Voit lukea aiemmista häämessuista Ajankohtaista sivuilla tai selata aiempia häätapahtumia vuosilta 2012, 2011, 2010 sekä 2009.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia