Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Taikuri Marko Poskipara

Taikuri Marko Poskipara

Taikuri Marko Poskipara
Katso kartalla Myllykatu, 16
23500 Turku
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Kontaktihenkilö: Marko Poskiparta
Puhelin: 040 832 1333

Marko Poskiparta suosittelee tilaamaan taikuri häihin, kun haluaa ohjelmanumeron, joka sopii kaikille, mutta on aina yhtä yllätyksellinen ja saa häiden vieraat viihtymään.

Eräänlainen taikuuden ihme on myös Poskiparran esityksen sopivuus ohjelmanumeroksi lähes mihin tahansa juhlaan ja häihin. Hyväntahtoinen huumori ja tilannekomiikka kuuluvatkin osaksi Poskiparran lavashow’ta, jota hän suosittelee häiden ohjelmaksi.

Lavaesitys on interaktiivinen show, missä yleisö pääsee osallistumaan esitykseen ja taikuuteen jatkuvasti. Lavaesitys sopiikin erinomaisesti juhliin missä on paljon yleisöä ja kaikkien huomio halutaan saavuttaa yhtä aikaa.

Lavaesityksessä Poskiparta luo illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Show’n aikana yleisö pääsee hämmästymään ja nauramaan jatkuvasti, kun yleisön salaisimmatkin ajatukset paljastuvat humoristisella ja mystisellä tavalla.

Ota yhteyttä ja valmistaudu hämmästymään

https://www.markoposkiparta.fi/


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia