Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy

Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy

Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy
Katso kartalla Palokärjentie 20
36220 Kangasala
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Kontaktihenkilö: Pukuvuokraamo Kavaljeeri
Puhelin: 050 570 2307

Pukuvuokraamo Kavaljeeri on nykyaikainen miesten juhlapukeutumiseen erikoistunut juhlavaatevuokraamo. Meiltä löydät kaikki miesten juhlavaatteet ja -asusteet. 

Palvelumme on yksilöllistä ja asiaskaslähtöistä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät smokit, frakit, saketit, tummat puvut ja bonjour-puvut useissa väreissä.  Tarjoamme myös poikien juhlavaatteet, koot alkaen 80cm. 


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia