Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto

Vantaan Maistraatti

Katso kartalla Kielotie 15
01301 Vantaa
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Puhelin: 07187 31477 Avioliiton esteiden tutkinta ja vihkiajan varaukset

Maistraatin päällikkö ja henkikirjoittaja toimittavat siviilivihkimisiä.

Ennen vihkimistä avioliiton esteet tutkitaan. Tutkintatodistus annetaan vihkijälle. Lisäksi vihkiparin on ilmoitettava, mitkä sukunimet puolisot ottavat käyttöönsä.

Olisi suositeltavaa, että avioliiton esteiden tutkinta tehtäisiin ennen häävalmisteluja ainakin silloin kun toinen osapuolista on ulkomaalainen tai asuu ulkomailla. Tilanne on ikävä jos häät on järjestetty ja vihkimistä ei voidakkaan suorittaa.

Vihkiseremonia on lyhyt, mutta seremoniassa on myös mahdollista esittää elävää musiikkia ja lausua runoja. Vihkimisessä on oltava läsnä vähintään kaksi todistajaa.

Virka-aikana ja virkapaikalla suoritettava vihkiminen on maksutonta.

Lisätietoja kotisivuillamme, jossa voitte lukea lisää mm. "Tietoa avioliittolaista" ja "Tietoa nimilaista" esitteisiin.


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia