Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Multiprint

Multiprint

Multiprint
Katso kartalla Lemminkäisenkatu 50
20520 Turku
Kotisivu
Puhelin: 020 776 7200

Kuvakirjan tekeminen hääkuvista on nyt helppoa  

Tee omista digikuvistasi tyylikäs hääkuvakirja. Voit itse suunnitella kuvakirjasi ulkoasun. Multiprintin kuvakirjaohjelmalla se käy käden käänteessä. Voit muokata kuvia, lisätä tekstejä, valita erilaisia taustakuvia jne. Vain oma mielikuvituksesi on rajana. Multiprint-kuvakirjan hinta riippuu valitusta mallista sekä kirjan sivumäärästä. Malleja nähtävissä kaikissa toimipisteissämme. Hinnat alk. 22 euroa,- 
 
Sisustustaulut omista hääkuvista

Nyt saat Multiprintistä laadukkaat sisustustaulut omista digikuvistasi. Tuo meille kuva ja me teemme sinulle upean sisustustaulun. Kuva tulostetaan laadukkaalle Canvas taulukankaalle ja kehystetään kiilakehyksin. Hinnat alk. 49 euroa,- Malleja nähtävissä kaikissa toimipisteissämme. Tule tutustumaan.

Olemme avoinna arkisin 7.30 - 18.00 - Tervetuloa!


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia