Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Kultainen Ruusu

Kultainen Ruusu

Kultainen Ruusu
Katso kartalla Tampere
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu

Olemme erikoistuneet morsiuskimpun kukkien kuivaukseen, kehystämme myös kimput vitriinitauluun mm.ovaalit ja kulmikkaat eri kokoiset vitriinit. Saatavana eri tyyppisiä ja värisiä kehyksiä. Morsiuskimpun ja sulhasen vieheen voit lähettää meille kuivattavaksi mistä päin Suomea tahansa matkahuollon kautta tai Tampereen seudulle mahdollisesti tulevien vieraiden mukana.Tutustu asiaan sivuillamme tarkemmin. Morsiuskimppu tulisi toimittaa kuivattavaksi mahdollisimman pian häiden jälkeen, kimppu olisi hyvä säilyttää viileässä paikassa yön yli. Kuivausajan varaus olisi hyvä sopia jo etukäteen, mutta asiaa kannattaa tiedustella hääjuhlan jälkeenkin, mikäli se on päässyt unohtumaan hääkiireisiin. Kuivatamme myös muita hääjuhlassa olleita kukkia: morsiusneitojen kukat, autokukat ym.

Lisätiedot: Kultainen Ruusu puh. 0500-633982 tiedustelut kesäaikana ma-su klo 8-20. Muina aikoina ma-su 9-18. Olemme avoinna sopimuksen mukaan, mikäli haluat tulla tutustumaan kehyksiin, ole ystävällinen ja tiedustele asiasta etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse info@kultainenruusu.com


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia