Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Paprus

Paprus

Katso kartalla Sammonkatu 18-20
33560 Tampere
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Kontaktihenkilö: Anne Vuopio
Puhelin: 040-7064427

Paprus on palveleva askartelukauppa. Liikkeemme sijaitsee Tampereella Sammonkadulla, mutta palvelemme Sinua myös Internetissä.

Meiltä saat laadukkaat askarteluvälineet ja materiaalit. Tarvikkeistamme saat nopeasti ja vaivattomasti tehtyä upeita - juuri Sinun toiveidesi mukaiset - kutsut, menut, ohjelmalehdet, paikkakortit, karkkirasiat, kiitoskortit sekä muut koristetarvikkeet.

Tarjonnassamme ovat myös laajat valikoimat skräppäilytarvikkeita (valokuvien kokoaminen leikekirjaksi käyttäen erilaisia koristeita). Kaasoille ja bestmaneille vinkkinä: skräppäämällä saa ihanat ikuiset muistot morsiusparille vaikkapa polttareista.
Häiden muistelu myöhemmin on ihanaa ja morsian voikin skräppäillä kauniin albumin häistään. Järjestämme kursseja mm. korttien teosta ja skräppäilystä.

Tarjoamme hääpareille suunnittelupalvelua, jossa materiaaleistamme rakennetaan yhdessä hääparin toiveiden mukaisesti kutsut ja koristeet. Hääparin kiireitä helpottamaan tarjoamme myös valmistuspalvelua. Teemme materiaaleistamme, jotka hääpari valitsee itse, kutsukortit sekä muut koristetarvikkeet.

Katso tarkemmin palveluistamme ja materiaaleistamme osoitteesta www.paprus.net, tule käymään tai soita (03) 255 6429. ME PALVELEMME SINUA!


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia