Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto

Sinelli Oy

Sinelli Oy
Katso kartalla Martinkyläntie 63
01720 Helsinki, Vantaa ja Espoo
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Puhelin: 0207 780620
Faksi: 0207 780621

Sinelli tarjoaa laajan valikoiman erikoispapereita, kartonkeja, korttipohjia ja kirjekuoria. Tuotevalikoimassa on myös Swarovskin kristallihelmiä ja silityskuvia, runsaasti erilaisia muita helmiä sekä korutarvikkeita ympäri maailmaa, satoja ihania leimasimia, tarroja askarteluun ja sisustukseen, tarvikkeita sekä ideoita kutsuihin, koristeluun jne. Uutena tuoteryhmänä on värikkäät helium-ilmapallot, joilla saa lisää iloa hää- ja juhlakoristeluun.

Myymälöissä sekä kotisivuilla on esillä runsaasti malleja korttien, korujen ja muun askartelun tekemiseen. Apua ideoimiseen saa tarvittaessa myös myymälän henkilökunnalta.

Sinellillä on vähittäismyymälöitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Ideaparkissa Lempäälässä. Lisäksi nettikaupasta voi tilata kaikkia tuotteita: www.sinelli.fi


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia