Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Kartanon Karkuri Oy

Kartanon Karkuri Oy

Kartanon Karkuri Oy
Katso kartalla Karsluodontie 14
23500 Uusikaupunki
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Kontaktihenkilö: Tuula Anttila
Puhelin: 044-0911980

Jos etsit erilaista, idyllistä ja sympaattista paikkaa hääjuhliinne, on Kartanon Karkuri juuri sopiva paikka häidenne viettoon.

Tila on 1800-luvulla rakennettu navetta metrisine kiviseinineen. Se on korjattu vanhaa vaalien ja seiniltä tippuneita rappauksia on korostettu kynttiläasetelmin, kynttilöitä tilassa onkin käytetty todella paljon.

Karujen seinien pehmitykseksi on tilassa valkoiset kauniit kangaspäällysteiset tuolit, joten tila on varsin juhlallinen. Tilaa on myös koristeltu hyvinkin paljon, joten hääjuhlan koristeluun ei välttämättä tarvitse satsata paljoakaan itse.

Tilamme sijaitsee n. 7 km Uudenkaupungin keskustasta Lokalahdelle päin, maaseudun rauhassa.

Hyvä palvelu on meille kunnia-asia, joten tarjoamme koko paketin eli järjestämme toiveidenne mukaisesti pitopalvelun yhteistyökumppaneidemme kanssa, oheisohjelmat, orkesterin sekä somistuspalvelun.

Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten asiakas voi tuoda alkoholijuomat mukanaan.
Kysy tarjousta!


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia