Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto

Agroksenmäen Holvikellari

Agroksenmäen Holvikellari
Katso kartalla Vanha Talvitie 14
00580 Helsinki
Kotisivu

1800-luvun lopulla rakennettu Agroksenmäen holvikellari tarjoaa juhlallesi mieleenpainuvat puitteet. Tämä entinen panimorakennus on nykyisin Museoviraston määräyksellä suojeltu kohde, joka kantaa mukanaan tärkeää palaa Agroksenmäen alueen historiaa.

Holvikellarin juhlasalin korkeat, luonnongraniittiset seinät luovat ikimuistoisen ympäristön hää- ja muille perhejuhlille. Juhlasali on yhtenäinen, noin 270 neliömetrin kokoinen tila, jonka katto kohoaa viiden metrin korkeuteen. Saliin saa luotua upean tunnelman somisteiden, kynttilöiden ja juhlavalaistuksen avulla. Lisäksi tilassa on reilunkokoinen aula, joka soveltuu vaikkapa alkumaljan kohottamiseen tai itse vihkiseremonian suorittamiseen. Vuokralaisen käytettävissä on myös matalampi tila narikka-alueen vieressä, jonne saa kätevästi järjestettyä esimerkiksi puuhanurkan perheen pienimmille.

Agroksenmäen holvikellari sijaitsee Helsingissä Hermannin kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Vuokralainen saa tuoda juhlatilaan valitsemansa cateringin sekä omat juomat. Parhaimmillaan tila on noin 70-150 henkilön tapahtumissa. Juhlatilassa on vakiona suorat pöydät ja klaffituolit 120 henkilölle. Tarvittavat lisäkalusteet saat kätevästi kalustevuokraamomme kautta.

Kaluste- ja somistevuokraamomme palvelee sinua myös silloin, jos tarvitset juhlaasi varten muitakin kalusteita tai varusteita, kuten esiintymislavaa, baaritiskiä, kynttilänjalkoja, valkokangasta, videotykkiä tai vaikkapa sohvaa. Entä ajattelitko järjestää jollakin teemalla varustetut juhlat? Tahdoitpa sitten viettää rock-häät tai keskiaikaiset bankettijuhlat, saat tarvitsemasi somisteet vuokraamomme kautta. Valmistamme myös yksilöllisiä lavaste-elementtejä tilauksesta. Huomaathan, että kaikki tuotteemme ovat vuokrattavissa holvikellarin lisäksi myös muihin tapahtumatiloihin tai vaikkapa kotona järjestettäviin tilaisuuksiinne.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhla Agroksenmäen holvikellarilla!


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia