Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Mainospalkki

Hääpalveluhakemisto


Hääpalveluhakemisto
Turun museokeskus - Vanha Suurtori

Turun museokeskus - Vanha Suurtori

Turun museokeskus - Vanha Suurtori
Katso kartalla Vanha Suurtori 3
20500 Turku
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Kotisivu
Kontaktihenkilö: Tarja-Tuulikki Laaksonen
Puhelin: (02) 262 0224
Faksi: (02) 262 0444
Hotline: Kohdemyynti puh. 044 907 3800

Vanhalla Suurtorilla olet keskellä Suomen synnyinmuistoja. Alue on Turun keskiaikainen kaupunkikeskusta ja tunnettu tänä päivänä parvekkeesta, josta joka jouluaatto lähes katkeamattomana perinteenä julistetaan joulurauha.

Turun museokeskuksen käytössä on alueella kaksi arvokohdetta, Vanha raatihuone ja Brinkkalan talo. Molemmat kohteet ovat käyteet läpi perusteellisen korjauksen ja osa Brinkkalan 2.kerroksen huoneista on palautettu 1880-luvun asuun.

Tarjolla on varustelutasoltaan erilaisia tiloja sekä pienille että suuremmille ryhmille. Tilat soveltuvat hääjuhlan lisäksi moneen käyttötarkoitukseen – esimerkkinä cocktailit, vuosijuhlat, asiakastilaisuus, tuotelanseeraus, lehdistötilaisuus, pikkujoulut, teemalliset iltamat, seminaarit, koulutukset ja kokoukset. Alueella toimiva ravintola ja kahvila palvelevat yritys- ja kokousvieraita ympäri vuoden mutta myös oma catering on mahdollinen. Mielenkiinnon mukaan asiakkaalle voidaan järjestää teemallinen kaupunkikävely tai alueen esittely.


  
0
Powered by Sigsiu.NET

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia