Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
PDF   Sähköposti
Artikkelin indeksi
Häikäisevä hymy hääpäivänä
Tuloksena hohtavan valkoiset hampaat?
Vastaanottovalkaisun ABC
Kotivalkaisun ABC
Vahingoittaako valkaisu hammaskiillettä?
Kaikki sivut

Häikäisevä hymy hääpäivänä

Hääkuva ja upea onnellinen hymy – upea valkoinen hymy siis! Tämä on monen unelma mietittäessä tulevaa hääkuvaa ja muita hääpäivän kuvia. Miten siis saada kahvin, teen, salmiakin, punaviinin tai tupakan värjäämät hampaat hohtavan valkoisiksi ennen hääpäivää?

Hampaiden valkaisu voidaan suorittaa joko vastaanotolla tai kotihoitona. Hammaslääkärit ja suuhygienistit tarjoavat turvallisen vaihtoehdon hampaiden valkaisuun. Hammaslääkäri määrittää hoidon soveltuvuuden hammastarkastuksen yhteydessä ja tutkii hampaiden sävyasteen. Usein hammaslääkärin suorittama peruspuhdistus saattaa jo riittää, sillä monella tummentumat ovat vain hampaan pinnalla.

Useimmat valkaisumenetelmät soveltuvat yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on terve suu. Suuhygienisti Jessica Mikkola Turun Hammaslääkärikeskuksesta suosittelee kuitenkin hampaiden tarkistusta ja puhdistusta ennen valkaisua paremman lopputuloksen takaamiseksi.  Tarkastuksen yhteydessä voidaan varmistaa, onko valkaisu mahdollista, sillä mm. hammaskivi on poistettava ja mahdolliset reikiintyneet hampaat on korjattava ennen valkaisuhoitoa.

Valkaisua ei suositella, mikäli käyttäjällä on ientulehdusta, suun limakalvohaavaumia tai hoitamattomia reikiä tai mikäli henkilö on raskaana tai imettää. Valon avulla tehtävä valkaisu vastaanotolla ei sovellu muuta valohoitoa saaville eikä melanoomapotilaille. Hammaslääkärille tulee mainita muut mahdolliset esteet, jotta hän osaa arvioida hoidon sopivuuden tapauskohtaisesti. 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia