Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Ikimuistoinen hääyö PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääyö

Ikimuistoinen hääyö tarkoittaa jokaiselle eri asiaa, sen vuoksi kannattaa keskustella hääyön odotuksista ennen hääpäivää. Aiotteko juhlia viimeiseen asti ystävienne kanssa? Tällöin on odotettavissa, että saavutte hääyötä viettämään väsyneinä ja valmiina kaatumaan suoraan sänkyyn unten maille. Haluatteko nauttia kahden keskisestä ajasta hääjuhlanne päätteeksi ja muistella päivän huippuhetkiä? Tässä tapauksessa on syytä seurata illan aikana nautittujen juomien määrää ja jättää jatkot väliin.

Häiden valmistelu vaatii energiaa ja useimmat hääparit ovat hotellihuoneeseen saavuttuaan liian väsyneitä täyttämään hääyön odotuksia. Kun odotuksista on keskusteltu etukäteen, ei ensimmäinen yö tuoreena avioparina ala toisen tai molempien ollessa tyytymättömiä. Kun tietää mitä hääyöltä voi odottaa on helpompi omilla toimilla varmistaa, että toive toteutuu. Jotta hääpäivänä ja hääyönä riittää energiaa olisi parasta levätä riittävästi häitä alustavalla viikolla ja varsinkin hääpäivää edeltävänä yönä. Alkoholipitoisia juomia kannattaa nauttia kohtuudella hääjuhlan aikana. Kaikesta valmisteluista huolimatta morsiuspari saattaa kuitenkin huomata, että he ovat liian väsyneitä juhlien jälkeen – tähän kannattaa varautua kaikesta huolimatta, eikä turhaan huolehtia asiasta - aina on olemassa se ensimmäinen aamu tuoreena – ja hyvin levänneenä - avioparina!

Hääyö hotellin hääsviitissä
Hääyö hotellin hääsviitissä viimeistelee hääpäivän ja luo romanttisen ja loisteliaan päätöksen kauniille päivälle. Hääsviitti on erinomainen valinta kun morsiusparilla on aikaa nauttia sviitin ominaisuuksista. Useimmat hotellit tarjoavat erityisiä hääpaketteja, joihin sisältyy tervetulojuomana kuohuviiniä tai shampanjaa, mahdollisesti mansikoita tai muuta pientä naposteltavaa ja aamiainen tai huonepalveluaamiainen sekä normaalia myöhäisempi huoneen luovutus ja hotellin kylpylän tai allasosaston käyttö.

Hääsviittiä varatessa kannattaa varmistaa, että hääsviitistä ehditään nauttia ”koko rahalla” saapumalla huoneeseen yöllä, kun jäljellä on vielä energiaa ja kun aamulla ei ole kiirettää lähteä vaikka häämatkalle. Mikäpä sen ihanampaa kuin rauhallinen aamu hyvin nukutun yön jälkeen, jolloin sviitistä nauttimiseen jää aikaa vaikka nukkumalla rauhassa pitkään ja nauttimalla aamiainen sviitissä kahden kesken. 

Hotellilta kannattaa kysellä onko huonepalveluaamiainen mahdollista tilata etukäteen ja onko hotelli valmis lisäämään morsiamen ja sulhasen erityisiä suosikkeja hotellin standardiaamiaismenun sijasta – tietysti kuohuvan juoman kera!

Paremmin varustelluissa hotelleissa voi hotellin henkilökunnan kanssa sopia huomenlahjan toimittamisesta vaikka huonepalveluaamiaisen yhteydessä. Morsian ei voi siten ainakaan löytää lahjaa etukäteen ja kaunis lahjarasia aamiaistarjottimella lisää romantiikan tuntua.

Muistakaa ripustaa ”Ei saa häiritä” lappu ovelle, jotta saatte nauttia rauhallisesta aamusta.

Hääyö hotellissa
Hääyö hotellissa tai hotellin sviitissä on hyvä vaihtoehto kun parilla ei ole omaa asuntoa tai he ovat asuneet yhdessä pitkään. Uusi ympäristö ilman kodissa odottavia arkipäivän askareita auttaa nauttimaan hääyöstä. Hotellihuone sviitin sijaan on hyvä vaihtoehto, jos pari tietää saapuvansa huoneeseen erittäin myöhään tai lähtevänsä aamulla aikaisin, jolloin sviitistä ei ehditä edes nauttia.

Useat hotellit tarjoavat hääyöpaketteja sviittien lisäksi tavallisiin huoneisiin, jolloin hotellissa vietetystä yöstä saadaan tavallista romanttisempi. Mikäli hotelli tarjoaa huonepalvelua voidaan aamiainen tilata huoneeseen, joka luo erityistä tunnelmaa.

Sunnuntai on monille hotelleille hiljaisin päivä - vuodenajasta riippuen – joten kannattaa tiedustella mahdollista normaalia myöhäisempää huoneenluovutusta vaikka ei hääpakettia hotellista varaisikaan. Mikäli hotelli ei voi taata myöhäistä huoneen luovusta ilmaiseksi on se usein mahdollista lisämaksusta. .

Hääyö mökillä
Kesämökki tai tunturimaja on erinomainen vaihtoehto hääyön viettoon, kunhan paikalle pääsee helposti juhlien loputtua. Mökillä hääyötä vietettäessä kannattaa tunnelmaa valmistella etukäteen luomalla romanttista tunnelmaa parille sopivalla tavalla. Ainakin vuode kannattaa valmistaa etukäteen vaihtamalla puhtaat lakanat ja mikäli halutaan saunoa mökille saavuttua varmistaa, että puita ja vettä on riittävästi, jotta ei tarvitse ryhtyä puidenkantoon ja hakkaamiseen juhlavaatteissa. Yöpalaa ja sopivaa juotavaa on hyvä varata odottamaan morsiusparin saapumista - pari voi järjestää tämän itse tai pyytää tuttujaan hoitamaan kaikki valmistelut. Kannattaa kuitenkin antaa tehtävä luotettaville henkilöille, jotta mökillä ei ole odottamassa myös ei toivottuja yllätyksiä.

Hääyö veneessä
Merihenkiselle tai veneilystä innostuneelle morsiusparille hääyön vietto veneessä saattaa olla sopivampi vaihtoehto kuin hotellihuone. Laineiden liplattaessa veneen seinämän takana on mukava rauhoittua oman kullan kainaloon. Vuoteen sijaaminen vaatii usein järjestelyjä ja kannaattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen juhlien alkua, jotta juhlien päätyttyä on helppo saapua veneeseen ja nauttia hiljaisuudesta ja ensimmäisestä yöstä puolison kanssa.

Hääyö kotona
Hääyön voi viettää kotonakin. Kun häämatkalle lähdetään pian häiden jälkeen voidaan hääyötä vaikka siirtää ja keskittyä nauttimaan hääyöstä häämatkalla. Tosin, vaikka kotona hääyö vietetäänkin, ei  ole mitään estettä eikö kotiin voida luoda ylimääräistä tunnelmaa. Kynttilöiden asetteleminen etukäteen sopiviin paikkoihin ja niiden sytyttäminen heti kotiin saavuttua luo romanttista tunnelmaa. Vaikka ei hotellissa hääyötä vietetäkään ei kukaan estä luomasta omasta makuuhuoneesta hääsviittiä. Varmistakaa, että makuuhuone on siistitty kunnolla ja kaikki ylimääräinen tavara on poissa silmistä.

Kun kaaso ja bestman tietävät parin viettävän hääyön kotona, perinteisten kepposten sijaan he voivat sujahtaa parin kotiin valmistelemaan romanttisen yllätyksen ripottelemalla ruusun terälehtiä, kuten huippuhotelleissa ja varamalla jääkaappiin kuohuvaa, lasit ja mansikat voidaan asetella vuoteen viereen odottamaan. Jotta parin kotiin saapuminen olisi miellyttävämpi voidaan jättää muutama tunnelmavalo päälle, jotta pari ei saavu pilkkopimeään kotiin – kunhan valot ovat paloturvallisia.

Hääyö ja jo matkalla
Lähteekö lento häämatkalle heti hääjuhlien jälkeen yöllä? Varmistakaa, että laukut ovat valmiiksi pakattuina. Lentoyhtiölle on hyvä ilmoittaa, että kyseessä on häämatka ja tarkistaa, että koneen valikoimasta löytyy kuohuvaa lentoluokasta huolimatta. Sulhanen voi kysellä lentoyhtiöltä myös onko mahdollista tilata erikoistarjoilua jo etukäteen, sillä kyseessä on hääyö. Mikäli lentoyhtiö ei voi tarjota erikoispalveluja kannattaa häämatkakohteen hotellin kanssa sopia etukäteen, että huoneeseen pääsee heti kohteeseen saavuttua ja huolehtia, että ensimmäinen yö kohteessa on ikumuistoinen.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia