Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Vinkkejä häämatkajärjestelyihin

Häämatkan odotetaan usein olevan elämän paras matka. Tämän vuoksi kannattaa tutustua kohteeseen sekä hotelliin tai lomakeskukseen kunnolla ennen varaamista, jotta häämatkasta ei tulisi elämän huonoin matka. Ennen varaamista tutustukaa hotellin tai lomakylän muihin palveluihin, kuten ravintoloihin, kylpylään, allasosastoon ja huoneiden varustukseen.  Usein hotellit Aasiassa tarjoavat paremman peruspalvelutason kuin samantasoiset hotellit Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa, poikkeuksiakin tietysti löytyy.

Kohteeseen tutustuminen kannattaa aloittaa tutustumalla kuviin hotellihuoneista, hotellin tiloista ja muusta ympäristöstä. Palveluihin tutustuminen on nykyisin aiempaa helpompaa - internetistä voi katsella jopa elävää kuvaa kohteesta. Kuvien lisäksi on hyvä tutustua aikaisempien vieraiden jättämiin kommentteihin ja arvioihin kohteesta. Huomioikaa kuitenkin, että ihmisillä on erilaiset odotukset ja toisinaan hyvinkin negatiivinen kommentti saattaa johtua vain yksittäisestä tapahtumasta, eikä siten anna oikeaa kuvaa kohteen todellisesta palvelusta.

Ennen lopullisen päätöksen tekemistä valittuun kohteeseen kannattaa soittaa, sillä usein hotelleilla on häämatkalaisille erikoistarjouksia, jotka eivät välttämättä näy hotellin kotisivuilla. Selvittäkää lisäksi, mitä huoneen hintaan kuuluu. Suomessa olemme tottuneet, että aamiainen sisältyy huoneen hintaan automaattisesti, tämä ei kuitenkaan ole käytäntö kaikissa maissa. Soittamalla hotelliin saatte myös käsityksen palvelun ystävällisyydestä. 

Hääpalveluhakemistostamme löydätte matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden tietoja avuksi häämatkajärjestelyillenne.

Matkabudjetti

Matkabudjetti on hyvä olla selvillä ennen kohteen valintaa. Miettikää etukäteen miten paljon haluatte paikan päällä käyttää erilaisiin aktiviteetteihin ja päivittäiseen ruokailuun. Kohteen yleisen hintatason tietäminen auttaa myös kokonaisbudjetin laatimisessa. Retkien ja nähtävyyksien hinnat löytyvät usein kohteiden kotisivuilta, jolloin suunnittelu helpottuu. Mikäli olette päättäneet rentoutua täysin ja nauttia pitkistä rennoista aamuista, kannattaa tutustua hotellien hintatarjontaan ilman aamiaista. Majoituksen hinta tulee usein kuitenkin edullisemmaksi aamiaispaketin kanssa, vaikka se jäisikin nauttimatta muutamana päivänä, kuin aamiaisen ostaminen paikan päällä erikseen.

Pakettimatkat täysihoidolla eivät välttämättä tarjoa useita vaihtoehtoja ruokailuun ja kolmannen päivän jälkeen hotellin lounas- ja illallisbuffet saattaa jo kyllästyttää. Osa hotelleista tarjoaa kuitenkin useita eri ravintolavaihtoehtoja täysihoitopakettiin sisältyen, jolloin tätä ongelmaa ei ole. Matkan valinnassa kannattaakin miettiä, aiotteko syödä useimmiten hotellilla vai haluatteko tutustua matkakohteen ruokakulttuuriin ja kokeilla paikallista ravintolatarjontaa.

Mikäli vaikuttaa siltä, että ette saa koko matkabudjettia kasaan omin voimin, voitte aina lisätä rahalahjoitustoiveen lahjalistaanne. Usein rahalahja on lahjan antajalle kovin persoonaton. Rahalahjasta voi tehdä mielekkäämmän vieraille esimerkiksi lisäämällä arvioidut kustannukset suunnitelluille aktiviteeteille, kuten sukellukselle, paikalliselle retkelle, helikopteriajelulle, romanttiselle illalliselle, pullolliselle viiniä tai shampanjaa jne. Tällöin vieraat voivat lisätä aiheeseen sopivan tervehdyksen rahalahjan yhteyteen sekä voitte matkalta palattuanne lähettää vaikka valokuvan lahjan antajalle tai liittää sen kiitoskorttiin viestillä ”Kiitokset shampanjapullosta, joka kruunasi häämatkamme ensimmäisen illallisen täydellisesti!”

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia