Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Häämatkalle PDF   Sähköposti
Hääopas - Häämatkat

Kun hääpäivä on päätetty ja vihkitila sekä hääjuhlatila varattu, voi häämatkan ajankohdan lyödä lukkoon. Häämatkajärjestelyt on syytä hoitaa ajoissa kuntoon varsinkin, kun mielessä on erityinen unelmakohde. Eurooppaa pidemmälle suuntautuvan matkan ollessa kyseessä, suosittelemme tutustumaan valitun kohteen tyypilliseen ilmastoon, sillä valitsemanne ajankohta ei välttämättä ole suotuisin aika kyseisessä kohteessa. Vaikka Suomen kansalaisten on suhteellisen helppo liikkua maailmalla, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi matkakohteen mahdollinen viisumi, tarvittavat rokotukset tai muita erikoisjärjestelyjä vaativat etukäteisjärjestelyt.

 

Mikäli tiedossa ei ole tiettyä unelmakohdetta, on hyvä miettiä ensin, mitä matkakohteelta halutaan. Toivotaanko rannalla rentoutumista, aktiviteetteja, vesiurheilulajeja kuten sukellusta, golfia, talviurheilulajeja, luontoa, historiallisia kohteita, risteilylomaa tai kulttuurikokemuksia. Asiasta on hyvä keskustella yhdessä kumppanin kanssa, jotta molempien toiveet tulee huomioitua. Kun tiedätte millaista matkaa haette, on helpompaa lähteä hakemaan sopivaa kohdetta ensin vaikka internetin avulla. Matkatoimistoista saa myös asiantuntevaa apua.

denisisland


Vaikka useampaan kohteeseen tutustuminen olisikin houkuttelevaa, ei häämatkaan kannata yhdistää kahta kohdetta enempää, jotta ainaisen pakkaamisen ja uudelleen asettumisen sijaan aikaa jäisi myös rentoutumiseen. Usein matkaan halutaan yhdistää hieman aktiviteettiä ja hieman rentoutumista, jolloin voi häämatkaan yhdistä jotakin ainutlaatuista ja kuitenkin palata kotiin rentoutuneena ja ruskettuneena. Esimerkiksi safari matkan alkuosassa ja ranta- tai kylpyläloma loppuosalle lomaa on hyvä yhdistelmä.

Häämatka on kätevä varata suoraan matkatoimiston pakettimatkoista. Toinen vaihtoehto on käyttää yksilöllisempää palvelua tarjoavia matkatoimistoja, jotka räätälöivät haluamanne palvelut matkallenne ja varaavat lisäohjelmat jo etukäteen. Nykyisin matkojen varaaminen itsenäisesti joko matkatoimiston kotisivuilta tai lentoyhtiöiden ja hotellien omilta kotisivuilta käy kätevästi kotoa käsin. Internetistä matkoja varatessa suosittelemme tunnettujen matkavarauspalveluiden käyttöä, jotta ei esimerkiksi hotelliin saavuttaessa tule yllätyksiä, kun varausta ei hotellin järjestelmistä löydykään.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia