Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Vihkiseremonia- ja miljöövalokuvaus PDF   Sähköposti

Studiokuvauksen lisäksi useat valokuvaajat tarjoavat sekä vihkiseremonian kuvausta että miljöövalokuvausta. Palkkaamalla ammattikuvaajan vihkiseremonian ajaksi takaa laadukkaat kuvat haasteellisissakin valo-olosuhteissa. Lisäksi kuvaaja on vieraita vapaampi liikkumaan parin lähellä seremonian aikana. Kuvaajalle tulee ennen kuvausta ilmoittaa selkeästi kuvaustoiveet, jotta toivotut vihkitilaisuuden hetket tulevat varmasti ikuistettua. Tottumattomien ”mallien” on usein helpompi olla rennompana kameran edessä ulkona miljöössä kuin virallisemmalta tuntuvassa studiossa.

Miljöövalokuvauksessa viralliset hääkuvat otetaan studion sijaan luonnossa tai parin valitsemassa ympäristössä. Ulkotiloihin suunnitellulle kuvaukselle kannattaa miettiä varatila sisätiloista tai ainakin katoksen alta, huomioiden Suomen arvaamattoman sään. Sade ei välttämättä ole este ulkokuvauksille, sillä sade saattaa antaa upeammat syvät sävyt kuin kirkas auringon paiste. Suoraa auringon paistetta kannattaakin välttää, jotta pari ei siristele silmiään kaikissa kuvissa liiallisen kirkkauden vuoksi. Ammattikuvaajat osaavat valita oikeat linssit, jotta värit -erityisesti valkoisen morsiuspuvun väri- tulevat oikein esille säästä riippumatta.

Miljöö- ja vihkikuvaukset ovat hieman studiokuvauksia kalliimpia. Monet kuvaajat sisällyttävät kohtuullisen matkakorvauksen kuvauspaketin hintaan, mutta tämä on syytä tarkistaa. Hinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kuvauksen lisäksi kuvien ja paperivedosten määrään sekä siihen, montako otosta hintaan sisältyy. Monet kuvaajat tarjoavat vihkikuvauksen yhteydessä vieraiden yhteiskuvausta. Miljöökuvauspakettien hinnat alkavat noin 250 eurosta, yhdistetyn vihki- ja miljöökuvauksen hinta saattaa nousta jopa 400 euroon.

Kuvaajat, jotka tarjoavat vihki- ja miljöökuvausta löydät Hääpalveluhakemistostamme.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia