Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Valokuvaus ja videointi PDF   Sähköposti

Hääpäivän ikuistaminen kuviin on jokaisen hääparin suunnitelmissa. Vaihtoehtoja valokuvauksen ja videokuvauksen totetuttamiseen on monia. Vaikka valokuvaus saattaa tuntua arvokkaalta, kannattaa kuitenkin panostaa laadukkaisiin kuviin, sillä valokuvat ovat usein ainoa mitä hääjuhlasta jää jäljelle tulevien vuosien iloksi. Valokuvausvaihtoehtoja on monia ja hinnat vaihtelevat kokonaispaketin mukaisesti.

Perinteisesti hääkuva on ikuistettu studiossa, joka on edelleen yleinen kuvausmuoto. Hääkuvan ikuistaminen luonnossa ns. miljöökuvauksena on ollut erittäin suosittua viime vuosina. Kuvaaja voidaan varata myös vihkikirkkoon, sillä ammattilaisen käsissä vihkitilaisuudesta saadaan siten haastavista valo-olosuhteista huolimatta todella kauniita muistoja. Vihkikuvaus yhdistetään usein miljöökuvaukseen, jolloin viralliset hääkuvat otetaan vihkitilaisuuden jälkeen. Viime vuosina on lisääntynyt dokumentaarinen - tai ns. reportaasikuvaus, jolloin kuvaaja tai kuvaajat ikuistavat hääpäivän aamusta iltaan. Uusimpana trendinä on hääkuvauksen toteuttaminen muotikuvaustyyliin. Hääpäivä tai osa hääpäivästä voidaan ikuistaa lisäksi videona.  Laadukkaan videoinnin ja sen myötä mukavan muiston aikaansaamiseksi, kannattaa tutustua ammattilaisten tarjoamiin palveluihin.

Vaikka harvoin kuulee kuvaajan olevan estynyt hääpäivänä, kannattaa kuitenkin tarkistaa, kuka ottaa kuvat mikäli kuvaaja on estynyt kuvauspäivänä äkillisen sairauden tai muun odottamattoman syyn johdosta. Lista varalla olevista kuvaajista kannattaa antaa vaikka bestmanille, joka voi sitten ottaa yhteyttä varalla oleviin henkilöihin, mikäli varsinainen kuvaaja on estynyt.

Vieraille on hyvä antaa ohjeet valokuvauksesta, mikäli ammattilaiskuvaaja palkataan koko päiväksi. Usean salamavalon samanaikainen välähdys saattaa vaikuttaa palkatun kuvaajan kuviin ja jopa pilata kuvat. Sama koskee kun kyseessä on palkattu videokuvaaja  - varsinkin kun kuvataan rajatussa valossa, kuten kirkossa.

Valokuvaajat ja videokuvaajat löydät Hääpalveluhakemistostamme.

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia