Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Studiokuvaus PDF   Sähköposti

Perinteisin tapa ikuistaa hääpari on studiokuvaus. Sen etuna on mahdollisuus hallita ympäristöä. Valoja säätelemällä saadaan aikaan hallittu kuvanlaatu. Studiokuvaus on usein hieman edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi miljöökuvaus. Kuvausaika on rajoitettu, yleensä 30–45 minuuttia. Studiovalokuvauspakettiin kuuluu tietty määrä kuvia, ja kuvien käyttöoikeus jää yleensä kuvaajalle. Vaikka itse kuvaus on edullista, on lisäkuvien teettäminen kallista. Samalla kuvaaja ottaa kuitenkin vastuun teetettyjen kuvien väreistä ja laadusta.

Studiokuvaus voidaan järjestää hääpäivälle, tosin suosituimmat kesälauantait saattavat olla haasteellisia, sillä kuvausajan tulee sopia vihkiseremonian ja hääjuhlan aikatauluihin. Morsiuspari saattaakin joutua luopumaan ajatuksesta, ettei sulhanen näe morsianta ennen vihkiseremoniaa. Vaikka useimmat hääparit toivovat hääkuvansa ikuistettavan varsinaisena hääpäivänä, voidaan studiokuvaus toteuttaa helposti myös ennen häitä tai niiden jälkeen. Ennen hääpäivää toteutettava kuvauspäivä valitaan usein samaan päivään kuin morsiamen koemeikki ja – kampaus. Tällöin oletettavasti molempien asutkin ovat jo kunnossa. Häiden jälkeen totetutettavassa kuvauksessa on huomioitava mahdollisten vuokrapukujen palautus ja pukujen likaantuminen hääpäivän aikana. 

Studiokuvauksen hinnat vaihtelevat 150 eurosta ylöspäin sisältäen 30–60 koevedosta. Valmiita kuvia hintaan sisältyy 1-4 kappaletta. Kuvaajien tarjoamia kokonaispaketteja kannattaa vertailla etukäteen. Linkit valokuvaajien kotisivuille löydät paikkakunnittain morsiuspari.fi -hääpalveluhakemistosta.
 

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia