Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Häävideo PDF   Sähköposti

Valokuvauksen lisäksi voidaan hääpäivä ikuistaa videona. Vihkiseremonian kuvaamiseen on varmistettava lupa seremonian suorittajalta. Ammattivideokuvaajalla on tekninen osaaminen ja hän varmistaa kuvan tason lisäksi äänen laadun käyttäen tarvittaessa mikrofoneja. Videokuvauksen voi hoitaa innokas ystävä, tosin kannattaa tarkistaa heidän tuotoksien taso, sillä pieleen menneestä tai huonolaatuisesta videosta ei ole odotettua iloa jälkikäteen. Kotikonstein kuvatuissa videoissa äänen laatu on usein heikkolaatuinen.

Kuten valokuvaajaa valitessa, videokuvaajaa valitessa tulee kuvaajan taustat, portfolio, sekä kuvauksen kokonaishinta tarkistaa ennen kuin tekee päätöksen. Tarjouksissa tulee kiinnittää huomiota mm. sisältyvätkö editointi ja leikkaus hintaan ja onko parilla mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä pätkiä lopulliseen vedokseen valitaan.

Videokuvauspaketista tulisi aina pyytää vahvistus paperilla. Mikäli videokuvauksen termit eivät ole tuttuja, kannattaa kysyä kuvaajalta, mitä tarjouksen tai sopimuksen termeillä tarkoitetaan, jotta tiedätte varmasti mitä odottaa valmiiksi leikatulta videolta.

Videokuvauksen hinta määräytyy kuvausajan sekä käytettyjen kameroiden määrän perusteella. Useamman kameran käyttäminen takaa lopulliselle videolle joustavan leikkauksen ja siten saadaan taltioitua sama hetki esimerkiksi parin ja häävieraiden näkökulmasta. Useimmiten valokuvat sekä videot esittävät vain morsiusparia, mutta kahden kameran käytöllä parille jää muistoksi kuvakulmat, jotka he kokivat hääpäivän aikana. Parhaimman lopputuloksen takaamiseksi kannattaa käyttää ammattilaisia, jotka taitavat äänen sekä valon käyttämisen ja yhteen leikkaamisen. Ammattilaisten taltioinnissa häiden kuvaamiseen voidaan käyttää jopa neljää kameraa. Kuvaushinnat alkavat 300e / 2h yhdellä kameralla kuvatessa paikkakunnasta riippuen.

Hintaan vaikuttavat myös kuvaajan ammattitaito ja kokemus, mahdolliset matkakorvaukset, kuvauksen pituus, kameroiden ja kameramiesten määrä, aikataulu ja ohjelmarunko sekä kopioden määrä. Ilmoittakaa tarjousta pyydettäessä, missä muodossa toivotte saavanne videon (DVD tai VHS) sekä miten monta kopiota videosta tehdään ja katsotaanko sitä muualla kuin Suomessa, jolloin video tulee mahdollisesti koodata toiselle alueelle (esim. USA tai Aasia).

Ennen kuin päätätte käyttää ammattilaisia kuvaamiseen, harkitkaa mihin tarkoitukseen video tulee. Haluatteko päivästänne upeasti leikatun ja laadukkaan filmin, jota on mukava katsella jälkikäteen? Vai onko tärkeää että tilaisuudesta on muisto, vaikkakin huonommalla kuvan laadulla, jota voitte halutessanne katsella muistojenne virkistämiseksi?  Jälkimmäisessä tapauksessa ystävien kuvaamat pätkät voidaan yhdistää omin neuvoin tai harrastelijaystävän avulla eikä ole tarpeen turvautua ammattilaisiin.

Olipa kyseessä amatööri tai ammattilaiskuvaaja, tulee kuvaajalle antaa suunnitelma toivotuista kuvauskohteista ja tilanteista. Kuvaajalla tulee olla käytössä päivän ohjelma, joka sisältää arvioidut ajat päivän tapahtumille ja illan ohjelmalle. Kirkossa ja juhlapaikalla on hyvä käydä tutustumassa etukäteen kuvauskulmien tarkistamiseksi. Kuvaajan olisi hyvä olla paikalla etukäteen jos mahdollista, esimerkiksi mahdollisessa kirkkoharjoituksessa, jolloin kuvakulmat voidaan tarkistaa ja vältytään yllätyksiltä. Muistakaa ilmoittaa päivän ohjelmamuutoksista kuvaajalle. Kuvaajan ajan tasalla pitämisen hääpäivän aikana voi antaa vaikka bestmanin tehtäväksi.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia