Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Juhlateltan vuokraus  Sähköposti
Hääopas - Hääjuhla

Teltan tai katoksen vuokraus on yksilöllinen ratkaisu ja tarjoaa joustavuutta juhlien järjestelyihin. Telttaa voidaan käyttää sisätilojen lisäksi tai lisätilana olemassa olevaan juhlatilaan. Telttavaihtoehtoja on monia ja pari voi valita teemaansa sopivan mallin. Mikäli juhla järjestetään teltassa, voi pari suunnitella ainutlaatuisen hääjuhlan omien toiveidensa mukaan, jossa ei ole juhlatilan puitteet rajoitteena – kuitenkin pysyen budjetin rajoissa.

Monet yritykset tarjoavat myös kalusteita vuokralle, jolloin osan teltasta voi sisustaa kuin baarin tai clubin mukavien sohvien ja nojatuolien kera ja pääosan teltasta illallista varten. Mikäli tila antaa periksi voidaan vuokrata erillinen tanssiteltta, jossa on tanssiin sopiva lattia. Useimmiten telttoja käytetään varsinaiseen hääjuhlaan, vaikka vihkitilaisuuskin on järjestettävissä, mikäli vihkimiseen valtuutettu henkilö saadaan paikalle.

Teltta soveltuu vaihtoehdoksi kun parilla on käytössä riittävä maa-ala kuten oma tai vanhempien puutarha, kesämökki, tai jopa asvaltoitu piha- tai pysäköintialue. Telttavuokrausta mietittäessä tulee kiinnittää huomiota alustaan, jolle teltta on tarkoitus pystyttää. Osa teltoista soveltuu vain ns. pehmeään maastoon vaikka monet teltoista voidaan pystyttää myös esimerkiksi asfaltille.

Teltan sisätilan muokkaaminen persoonalliseksi tapahtuu kalusteiden ja valaistuksen avulle. Vaikka telttamalleissa ja väreissä löytyy eroja, on täysin valkoinen ns. juhlateltta suosittu nimenomaan hääjuhlia järjestettäessä. Telttavaihtoehdot, joissa seinät ovat avattavissa sopivat hyvin kesäaikaan, jolloin ne voidaan avata kauniin sään suosiessa. Vuodenajoista huolimatta on kuitenkin syytä varautua lämmittimiin, sillä kesäilma saattaa yllättää ja vieraat viihtyvät paremmin, kun teltan suojassa on lämmintä.

Teltan etuja on myös joustavuus ajan suhteen, juhlat voivat jatkua myöhäiseen yöhön ilman lisäkustannuksia, kunhan naapurusto on hyväksynyt mahdollisen ylimääräisen melun. Myöhemmin illalla juhla voi jatkua ns. epävirallisilla jatkoilla, jolloin mahdollinen tarjoiluhenkilökuntakin voi jo poistua ja juhlat jatkuvat itsepalveluna.

Teltan vuokrausta mietittäessä on syytä ensin valita juhlapäivä, sillä vuodenaika ja sääolosuhteet vaikuttavat teltan valintaan. Samoin kuin suosittuja juhlapaikkoja varatessa, on teltan varaus syytä vahvistaa mahdollisimman pian, jotta saatte varmasti mieleisen telttamallin juhlaanne. Ennen tilauksen lopullista vahvistamista on varmistettava, että vihkitilaisuus onnistuu haluttuna päivänä, sekä mikäli teltan pystyttämiseen tarvitaan lupa joko kaupungilta tai naapureilta.

Telttojen hinnat vaihtelevat toimistusmatkan pituuden, vuokra-ajan sekä teltan koon mukaan. Mikäli haluatte vieraidenne istuvan illallisen ajan on huomioitava myös muiden kalusteiden, kuten pöytien, tuolien ja mahdollisten lämmittimien vuokraaminen. Astioiden ja somisteiden vuokraaminen onnistuu usein pitopalvelun kautta.


Vinkkejä teltan vuokraukseen
Aluetta valittaessa voidaan hakea alue, josta on hienot maisemat ja vierailla tilaa liikkua myös teltan ulkopuolella. Telttaa vuokrattaessa tulisi huomioida mm. valitun valitun alueen tasaisuus, miten alueelle päästään ja onko alueella pysäköinti mahdollisuutta sekä pääseekö teltan toimittaja paikalle ja mahtuvatko he pystyttämään teltan. On mietittävä onko alueella jo riittävät wc-tilat tai tarvitaanko lisätiloja. Huomioitava tulisi kiinnittää alueen turvallisuuteen varsinkin, jos kyseessä ei ole yksityinen alue.

Teltan toimittaja osaa usein antaa neuvoja mm. sähkön ja veden yhdistämisessä. On kuitenkin hyvä selvittää missä ovat alueelle lähimmät virta- sekä vesipisteet sekä ovatko ne riittävät suuremmalle porukalle. 

Ennen teltan vuokrahintojen selvittämistä on oltava alustava vierasmäärä tiedossa, jotta voitte suunnitella minkäverran tilaa tarvitaan. Samalla on mietittävä minkälaiset pöydät toivotte juhlaanne (pyöreät, cocktail tai suorakaiteen malliset) sekä tarvitaanko tilaa tanssille ja bändille.  Telttojen vuokraajat osaavat näiden tietojen perusteella tarjota sopivan kokoista telttaa. Ennen lopullista päätöstä on mietittävä muiden vuokrattavien tarvikkeiden, kuten pöytien, tuolien, astioiden, valaistuksen ja somisteiden vuokra tai hankintahinnat.

Hääpalveluhakemistosta löydätte niin telttojen kuin astia- ja kalustevuokrausta tarjoavat yritykset.

 

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Lisää samasta aiheesta

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia