Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 19.-20.1.2013, Jyväskylä
Ajankohtaista - 2013 häämessut ja -tapahtumat

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut tulevat taas! Rakkaudesta elämäsi juhlahetkiin!

Vuonna 2013 viisi vuotista taivaltaan juhlivat Hää- ja Juhlamessut järjestetään 19-20.1.2013. Pääsemme kurkistamaan vuoden 2013 häihin ja juhliin pakkasen paukkuessa.

Tuttuun tapaan esillä on laaja joukko juhla-alan yrityksiä, hää- ja juhlamuotinäytöksiä, tietoiskuja ja muuta monipuolista ohjelmaa. Olipa kyseessä merkkipäivät, häät tai muut juhlat, messuilta saat monenlaiset ideat ja vinkit omien juhliesi suunnitteluun ja järjestämiseen. Messukävijä löytää kaiken tarvittavan juhliinsa yhden katon alta – ja vielä enemmän.

Toivotamme teidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan juhliin!


Lisätietoja Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 2012

Takaisin Tulevia Tapahtumia listaukseen.

 

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest
Mainospalkki

Copyright © 2009-2016 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.

WWW-sivut: Waumedia