Son zamanlar da en çok konuşulan izmir escort bayanları bulmak için sitemize girebilirsiniz.
Trash the Dress tuo hääkuviin ilmettä PDF   Sähköposti
Hääopas - Hääkuvaus

Haimme keväällä persoonallista ja heittäytymishaluista morsiusparia jännittävään Trash the Dress hääkuvaukseen. Vaikean valinnan jälkeen, upeiden hakemusten joukosta valituksi tulivat Sonja ja Ville Porista. Kuvauksesta vastasi Vuoden 2013 Kaunein Hääkuva* äänestyksen voittajakuvan ottanut Mikko Kaaresmaa Studio HUONEelta. Alla muutamia poimintoja kuvauspäivän sadosta. 

"Projekti toteutettiin Goatlandin romuparatiisissa Laitilassa. Kuvauspäivänä oli 31 astetta hellettä, nokkoset ja paarmat pyrkivät väkisin mukaan kuviin. Into oli kuitenkin kova ja mallit uutteria, joten viisituntinen kuvaussessio oli täynnä hyvää fiilistä ja luovaa energiaa :) Kuviin haluttiin rosoista estetiikkaa ja "romu-glamouria", mieluummin kuin ronskia actionia. Kahta käytössä ollutta uniikkia pukua ei olisi tohtinutkaan sananmukaisesti trashata! Lopputulokseen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Ainut harmillinen asia oli että pystyi valitsemaan vain yhden parin, hakemukset kun olivat kaikki persoonallisia ja mielenkiintoisia!" kertoo Mikko projektista ja kuvauspäivästä.  

 Trash the Dress -hääkuvauksella ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -kuvauksissa saa valmistautua asujen likaantumiseen ja TTD-kuvat otetaankin yleensä vasta hääpäivän jälkeen. 

Trash the Dress -hääkuvauksella ilmettä hääkuviin

Hääkimpunkaan ei tarvitse aina olla morsiamen kädessä hääkuvissa. 

Trash the Dress -hääkuvauksella romanttistakin ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -hääkuvissa vain mielikuvitus on rajana - ideoilla leikittely ja ennakkoluuloton heittäytyminen ovat MUST parhaan lopputuloksen takaamiseksi. 

 Trash the Dress -hääkuvauksella leikittelevää ilmettä hääkuviin

Trash the Dress -kuvauksessa morsiamen hääkuviin saadaan erilaista ilmettä taustaa vaihtelemalla.

       Trash the Dress -hääkuvauksella uutta ilmettä morsiamen potrettiin

Upeita kuvia kerrassaan -  Suurkiitos upealle morsiusparille sekä kaikille ilmoittautuneille ja ihanille yhteistyökumppaneille!

Kuvat: Mikko Kaaresmaa / Studio Huone
Kampaus & meikki: Unik Turku
Puku: Ruma Elsa / Boutique Minne
Kimppu: La Magia
Paita & solmuke: Top in Hair & Costume
Kuvauspaikka: Goatland Recycling Outlet

Lisää päivän kuvasatoa löytyy Studio HUONEen facebook-albumista osoitteessa:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151806823273728.1073741831.93572913727&type=1 

Lue lisää Trash the Dress- hääkuvauksesta

*Turun häämessujen Vuoden Kaunein Hääkuva-äänestys tammikuussa 2013

 

Uniikeimmat hääpaikat

20 x Uniikeimmat hääpaikat Suomessa – katso lista ja löydä unelmien juhlatila

Myös häätilojen kohdalla Sen Oikean löytäminen on tärkeää. Sopivan juhlatilan etsiminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmasti löydätte vapaana olevan ja budjettiin sopivan paikan. Olipa haussa sitten urbaani tai romanttinen, moderni tai merellinen hääpaikka, tämä listaus on täynnä inspiraatiota! 

Lue lisää...

Hääkutsut kuntoon!

Hääetiketti: kutsun sisältö

Perinteisesti häiden kutsujana ovat morsiamen vanhemmat. Tämä perinne johtaa juurensa aikaan, jolloin morsiamen vanhemmat myös kustansivat häät. Nykyisin kutsun lähettäjä on usein häiden maksaja. Kutsuissa on hyvä mainita lähettäjän, ajan ja paikan lisäksi mikäli vieraiden toivotaan vahvistavan saapumisensa tai heiltä odotetaan tiettyä pukeutumista.

Lue lisää...

Hääpukeutuminen

Unelmien morsiuspuvusta painajainen

Morsiuspuku on usein ensimmäinen juhlapuku naisen elämässä. Puvun valinta ei ole ihan helppoa, sillä valikoimaa on nykyisin tarjolla valtavasti. Pitäisikö hankkia uusi puku morsiuspukuliikkeestä, teettää puku ompelijalla, ostaa käytetty puku, muokata äidin tai isoäidin vanhaa pukua, tehdä itse, käyttää muuta juhla-asua vai tilata morsiuspuku netin kautta? Entä puvun malli sitten? A-linjainen, merenneitohelmalla, prinsessamainen puku, olkaimilla vai ilman, hihoilla vai ilman, jne. jne.?

Lue lisää...

Seuraa meitä

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Copyright © 2009-2018 Morsiuspari Palvelut. Kaikki oikeudet pidätetään.
WWW-sivut: Waumedia